Verpakkingsspecialist

Als verpakkingsspecialist in groente en fruit bieden wij een breed pakket aan verpakkingen aan voor diverse soorten fruit. Ontdek de mogelijkheden!

  • 24/7 Verpakken
  • 24/7 Ompakken
  • 24/7 Uitsorteren
  • 24/7 Stickeren

Als verpakkingsspecialist zijn wij perfect in staat om groente en fruit te verpakken en stickeren voor u in iedere gewenste hoeveelheid. De verpakkingen van ons verpakkingsbedrijf in Nederland waarborgt de kwaliteit van uw groente en fruit. Wanneer gewenst, voorzien we de verpakking van een persoonlijk label om de aantrekkelijkheid te vergroten.

Schakel ons in als verpakkingsspecialist voor uw groente en fruit

Euro West is een groothandel in groente en fruit en levert een breed pakket aan verpakkingen voor diverse soorten groente en fruit. Als verpakkingsbedrijf in Nederland bieden wij u naast verpakken ook andere mogelijkheden aan, zoals ompakken, uitsorteren en stickeren. Alle bestellingen worden klantspecifiek verpakt en kunnen worden voorzien van een persoonlijk label en een verpakking naar keuze. Waarom wij de ideale verpakkingsspecialist zijn? Als uw partner in versverpakkingen en nagenoeg het grootste verpakkingsbedrijf in Nederland, bieden wij 1001 verpakkingsmogelijkheden aan voor 1002 soort groenten en fruit. Voor een breed scala aan producenten, groothandelaren en exporteurs in Nederland en het buitenland is verpakkingsbedrijf Euro West dan ook een tussenschakel met een grote toegevoegde waarde.

Neem eenvoudig contact met ons op

Euro West kan als verpakkingsspecialist alle soorten groente en fruit verpakken, zoals paprika, tomaten en nog veel meer. Daarbij kennen wij werkelijk geen grenzen in het klantspecifiek verpakken hiervan. Wilt u eenmalig laten inpakken of wekelijks? Wilt u eigen ingekochte groente en fruit inpakken of dit overlaten aan onze inkoopspecialisten? Wilt u één enkele verpakking van ons verpakkingsbedrijf in Nederland of een vrachtwagen vol? Wat uw wensen ook zijn: wij helpen u verder! Wilt u andere producten dan groenten en fruit laten verpakken? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Bel naar 0174 – 246268 of stuur een naar [email protected]. Als verpakkingsspecialist voorzien wij u graag van een passend advies en meer informatie.

Ook interessant:
Citrus verpakking | Tomaten verpakking | Netlon | Groente en fruit rijpen | Flowpack

Euro West | Poeldijk

Heeft u een vraag of opmerking? Laat het ons weten! Wij zullen zo spoedig mogelijk proberen contact met u op te nemen.
Voor direct contact raden wij aan ons te bellen op het nummer +31 (0) 174 24 62 68