Uw partner in versverpakken

1001 verpakkingsmogelijkheden voor 1002 soort groenten en fruit

Verpakkers van groenten en fruit voor elke Europese retailer

Uw groenten en fruit laten verpakken of sorteren? Moet een partij worden gestickerd? Of wilt u uw producten omgepakt hebben? Voor veel binnen- en buitenlandse producenten, groothandelaren en exporteurs is Euro West een tussenschakel met een grote toegevoegde waarde.

Euro West kent geen grenzen in het klantspecifiek verpakken van uw groenten en fruit. Van één enkele verpakking tot een vrachtwagen vol. Door uzelf ingekocht of door onze eigen inkoopspecialisten. Verpakt in clafnet, flowpack, foodtainer, netlon, seal of schalen. Eenmalig of wekelijks.

Voedselveilig werken verzekerd

Juist die flexibiliteit maakt Euro West tot zo’n plezierige partner. Ook omdat u altijd de zekerheid heeft van een voedselveilig proces. Op het gebied van hygiëne laten we niets aan het toeval over. Erkende certificeringen bewijzen onze zorgvuldige aanpak. U kent immers de hoge eisen die Europese retailers en andere klanten op dit gebied stellen. Met Euro West vergroot u uw slagkracht als toeleverancier voor Europese retailers.

Download certificaten (PDF)

Van alle markten thuis

Euro West heeft veel ervaring in het verpakken en ompakken van groenten en fruit. Ervaring, opgedaan met alle gangbare verpakkingen. Daardoor kunnen we snel schakelen en optimale kwaliteit leveren.

Bekijk ons assortiment

Het bedrijf in beeld

Met eigen ogen zien hoe efficiënt en hygiënisch het bedrijfsproces bij Euro West is? Of hoe groot onze capaciteit is om snel in te spelen op al uw orders? Bekijk de bedrijfsvideo voor een nadere kennismaking met onze activiteiten.