Maatwerk

Alle groenten en fruit klantspecifiek verpakt

Elke verpakking die u maar wenst!

Verpakken is altijd maatwerk. De ene retailer stelt weer andere eisen dan de andere. Bovendien worden verpakkingen steeds vaker ingezet om onderscheid te creëren in de markt voor groenten en fruit. Daardoor is het aantal verpakkingen de laatste tijd sterk toegenomen. Euro West past zich aan uw eisen en wensen aan.

Elk type verpakking en elk verpakkingsmateriaal
Bij het ompakken en verpakken van groenten en fruit kunnen we overweg met elk type verpakking en elk materiaal. Van clafnet tot flowpack, van foodtainer tot netlon en van schalen tot… wat u maar wilt. Met een groot aantal verpakkingslijnen zijn we in staat snel te schakelen in soorten en volumes. Nu de focus van retailers en consumenten steeds meer is gericht op plasticvrije verpakkingen voor groenten en fruit, denkt Euro West uiteraard met u als klant mee in oplossingen. Te denken valt aan kartonnen schalen en pakbladen óf aan recycleerbare/biologisch afbreekbare netverpakkingen. En heeft u specifieke wensen, zoals een andere gewichtssortering, samenstelling of kleur? Onze medewerkers helpen u graag verder!

Ook biologische producten verpakken
Ook inspelen op de groeiende markt voor biologische producten? Met Euro West beschikt u over een verpakkingscentrale die ook biologische groenten en fruit kan om- en verpakken. Skal-gecertificeerd, dus voedselveilig!