Hygiëne

Hygiëne op het allerhoogste niveau

Hygiëne op het allerhoogste niveau

De eisen op het gebied van food zijn de laatste jaren alleen maar strenger geworden. De grote supermarktketens in Europa willen 100% zekerheid over de herkomst van producten, met name die van groenten en fruit. Begrijpelijk daarom dat u hoge eisen stelt aan úw toeleveranciers. Met Euro West neemt u geen enkel risico.

We beantwoorden aan alle actuele gedragscodes die er zijn in uw en onze sector. Continue audits zorgen ervoor dat onze werkwijze voldoet aan nieuwe, aangescherpte regelgeving. Maar we gaan verder. Zorgdragen voor een hoogstaande hygiëne heeft alles te maken met de mentaliteit.

Met het BRC-certificaat komen we tegemoet aan wereldwijde standaarden voor de voedingsmiddelenindustrie, die de consument de zekerheid geven van betrouwbare producten. Het IFS-certificaat heeft een vergelijkbaar vertrekpunt, maar is vooral georiënteerd op retailers in Duitsland en Frankrijk. De optimale werking van ons interne kwaliteitszorgsysteem tonen we aan met het RIK-certificaat (Reglement Interne Kwaliteitscontrole), het waarborgt de kwaliteitscontrole van groente en fruit dat voldoet aan de Europese regelgeving. Ook is Euro West in het bezit van het Skal-certificaat. Daarmee beantwoorden we aan de internationaal sterk toenemende vraag naar biologische producten: met het certificaat mogen we ook die verpakken en ompakken. Door die vier certificaten zijn we altijd in staat om u de zekerheid te geven waar u en uw klanten om vragen.