Euro West wederom op hoogste niveau gecertificeerd voor BRC en IFS

Terug naar overzicht

Jaarlijkse audit voor BRC en IFS succesvol afgerond

Euro West heeft afgelopen maand de jaarlijkse audit gehad voor de certificering van BRC en IFS. Ook dit jaar wist het Poeldijkse verpakkingsbedrijf beide certificaten weer te behalen op het hoogste niveau (IFS Higher Level en BRC niveau A). Hiermee bewijst Euro West wederom ruimschoots te voldoen aan de voedselveiligheidseisen die er vanuit de retail worden gesteld.

Euro West is trots op het feit dat het bedrijf volledig gecertificeerd is en hiernaast de gecombineerde audit ook nog eens met zeer goed resultaat heeft afgerond. Naast de certificaten voor BRC en IFS is Euro West ook gecertificeerd voor Skal, waardoor het mogelijk is om ook biologische producten te verpakken. Voedselveiligheid is de afgelopen jaren een zeer belangrijk item geworden in de voedingsindustrie en Euro West werkt er hard aan om aan alle voedselveiligheidseisen te blijven voldoen. In september 2014 kreeg het bedrijf hier bijvoorbeeld bevestiging van door de onaangekondigde IFS Food Check met een zeer goed resultaat te doorstaan.

Euro West kan voorzien in allerlei verschillende verpakkingsbehoeftes. De afgelopen jaren is het bedrijf gegroeid en beschikt het over een machinepark met verschillende flowpackers (met zowel boven als onder sealing) en machines voor netlon-, foodtainer- en sealverpakkingen. Ten slotte kunt u bij Euro West ook terecht voor het ompakken, stickeren en sorteren van al uw groente en fruit. Informeer naar de mogelijkheden door te bellen naar 0174 – 246 268.

Alle certificaten zijn te downloaden op deze website onder het kopje certificaten!