Recyclebare verpakkingen

Wilt u uw groenten en fruit laten voorzien van recyclebare verpakkingen? Dan bent u bij ons in goede handen. Bel en vraag naar de mogelijkheden.

  • 24/7 Verpakken
  • 24/7 Ompakken
  • 24/7 Uitsorteren
  • 24/7 Stickeren

Bij Euro West kunt u terecht voor recyclebare verpakkingen voor uw food, waaronder groenten of fruit. Wij raden u aan om van deze dienst gebruik te maken, aangezien steeds meer consumenten bewuste keuzes maken voor zichzelf én voor het milieu. De prijs van een product speelt in steeds mindere mate een rol in de aankoopbeslissing. U doet er daarom goed aan om te investeren in duurzaamheid, en dus voor recyclebare verpakkingen te kiezen voor uw food, zoals groenten en fruit.

Diverse soorten recyclebare verpakkingen voor food

Wij zijn uw partner op het gebied van versverpakkingen en kunnen al uw food, zoals groenten en fruit, voorzien van recyclebare verpakkingen op maat. Of u nu slechts één product wilt laten verpakken of een hele vrachtwagen vol: ons team staat altijd voor u klaar. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan versverpakkingen online en kies uit onder andere:

Bovendien bieden we mogelijkheden voor stickering en labeling van uw producten.

Schakel ons in en houd meer tijd over om te focussen op uw core business

Euro West is sinds 1970 dé groothandel in groenten en fruit. Later zijn we ons ook gaan specialiseren in het rijpen en verpakken van deze levensmiddelen. Hierdoor kunt u alle arbeidsintensieve handelingen aan ons overlaten en heeft u zo meer tijd over voor de core business van uw bedrijf. Wij kopen de groenten en het fruit in, rijpen deze tot de gewenste rijpingsfase, verpakken het op maat en verzenden het naar de juiste locatie. Op die manier kunt u uw focus verleggen en u bijvoorbeeld meer bezighouden met effectievere verkoop van uw producten.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze diensten of heeft u vragen over onze recyclebare verpakkingen voor food, zoals groenten en fruit? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0174 – 246268 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij leggen u dan graag meer uit over onze werkwijze en bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Ook interessant:
Verpakkingsmogelijkheden groente | Spruiten verpakking | Groente en fruit verpakker | Girsack | Citrus verpakking

Euro West | Poeldijk

Heeft u een vraag of opmerking? Laat het ons weten! Wij zullen zo spoedig mogelijk proberen contact met u op te nemen.
Voor direct contact raden wij aan ons te bellen op het nummer +31 (0) 174 24 62 68