Vacature: Teamleider Loodskantoor

Ben jij een échte teamspeler en houdt jij van organiseren? Vind jij het belangrijk dat administratieve taken correct en op tijd worden uitgevoerd? Ben jij iemand die hierin graag het voortouw/de leiding neemt? Dan is Euro West op zoek naar jou als onze nieuwe Teamleider Loodskantoor!

Wie wij zijn
Euro West is een dynamisch bedrijf gevestigd in Poeldijk. Wij zijn een groothandel en verpakkingsbedrijf in groenten en fruit. Dagelijks staan we met elkaar klaar om onze mouwen op te stropen voor onze klanten. Ons team bestaat uit enthousiaste, vrolijke en positieve mensen. We hebben respect voor onze klanten, werken netjes en zorgvuldig. We vinden het belangrijk dat we in teamverband zaken oplossen en goed resultaat leveren.

Wat houdt de functie in
Als Teamleider Loodskantoor ben jij binnen het bedrijf verantwoordelijk voor de uitvoering en organisatie van (administratieve) taken die vanuit het Loodskantoor worden uitgevoerd. Jouw werkdag in het Loodskantoor is door het takenpakket erg afwisselend. Met de twee Administratief medewerkers Loodskantoor vorm jij een team en jullie voeren gezamenlijk de taken uit. Een groot deel van de dag zullen jullie bezig zijn met het voorbereiden van label checks, het printen van de labels en het uitvoeren van de verschillende administratieve taken. Daarbij verzorgen jullie de communicatie met de commercieel medewerkers en de productie afdeling rondom labels en label checks. Daarnaast ontvangen jullie alle chauffeurs en bezoekers die zich komen melden en verwijzen jullie deze naar de juiste persoon binnen Euro West. Wanneer een chauffeur een order heeft opgehaald, zorgen jullie ervoor dat de laadbonnen en CMR’s worden afgetekend.

Als Teamleider Loodskantoor ben je verder verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de labels en zorg je er ook voor dat labels op tijd worden ingekocht. Ook zorg je – samen met je collega’s van het Loodskantoor – voor de urenregistratie van uitzendkrachten en de controle en het bijhouden van uitzendbureaus. Wanneer wij verpakkingsmateriaal binnen krijgen, zorgen jullie er als team voor deze materialen op de juiste manier worden geregistreerd en aangeduid t.b.v. de traceerbaarheid. Dit is slechts een greep uit de werkzaamheden die dagelijks worden uitgevoerd in het Loodskantoor.

Functie eisen
• MBO werk- en denkniveau
• Ervaring in een soort gelijke functie is een pré
• Goede administratieve en communicatieve vaardigheden
• Kennis van MS Office (Word, Excel en Outlook)
• Beheersing van de Nederlandse taal
• Beheersing van de Engelse taal is een pré
• Beschikken over goede organisatorische en administratieve vaardigheden

Wat bieden wij
• Fulltimebaan van 40 uur per week
• Een salaris volgens de cao voor de Groothandel in Groenten en Fruit
• Je overwerkuren worden maandelijks vergoed
• Je krijgt alle ruimte om te leren en je verder te ontwikkelen
• Je gaat je bijdrage leveren aan belangrijke orders

Je krijgt een leuke werkgever die aan het groeien is en jou de kans geeft om mee te groeien.
Je hebt de mogelijkheid om je persoonlijk verder te ontwikkelen binnen een groeiende en kwaliteitsbewuste bedrijf in de groente en fruit. Om de kwaliteit van deze producten te waarborgen wordt er gewerkt in een gekoelde ruimte.

Hebben we je interesse gewekt?
Stuur je motivatie en een CV waarom jij de ideale kandidaat bent voor de functie van Teamleider Loodskantoor, naar sollicitaties@euro-west.nl

Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer direct!