Ook in 2016 is Euro West weer volledig gecertificeerd!

Terug naar overzicht

In de eerste twee maanden van 2016 heeft het Poeldijkse verpakkingsbedrijf Euro West verschillende voedselveiligheidsaudits afgerond. Halverwege januari werd de gecombineerde BRC en IFS audit uitgevoerd door ISACert, waarbij de huidige certificatieniveaus werden behouden (BRC A-niveau en IFS Higher Level met een percentage van 98,87%).

In februari werd vervolgens de biologische certificering van Skal onder de loep genomen in de audit die werd uitgevoerd door Control Union. Ook het Skal certificaat werd weer met een jaar verlengd, waardoor Euro West tot 31 december 2017 is voorzien van het certificaat om biologische producten te mogen verpakken.

Euro West is trots op het feit dat het alweer vele jaren gecertificeerd is op het gebied van voedselveiligheid. De verschillende normen op het gebied van hygiƫne en voedselveiligheid vormen een goede richtlijn om te komen tot een voedselveilig product, iets wat in de afgelopen jaren steeds belangrijker is geworden in de voedselverwerkingsindustrie.

De Poeldijkse verpakker biedt haar klanten een uitgebreid assortiment aan verpakkingsmogelijkheden. Zo is het mogelijk om groente en fruit te laten verpakken in flowpack-, seal-, clafnet-, foodtainer- en netverpakkingen, maar is het ook mogelijk om producten te laten ompakken, stickeren of uitsorteren.

Bekijk hier ook het bijbehorende artikel op AGF.nl