Nieuwe medewerkers aan de slag bij Euro West

Terug naar overzicht

Nieuwe medewerkers aan de slag bij Euro West

In een periode van uitbreiding kan een groeiend personeelsbestand niet achterblijven. Zo hebben er de afgelopen tijd diverse veranderingen plaats gevonden bij Euro West. Er zijn nieuwe functies bijgekomen en voor bestaande functies zijn extra mensen aangenomen. Middels dit bericht willen we de nieuwe medewerkers even voorstellen. De nieuwe medewerkers zijn ook te vinden op onze Teampagina.

In ons commerciële team is in de persoon van Jeremy Peters een vervanger gevonden om het vertrek van Daan Bekkers op te vangen. Jeremy heeft jarenlang als scholier in de loods gewerkt bij Euro West om vervolgens in dienst te gaan bij defensie. Afgelopen zomer heeft hij besloten om weer terug te keren naar Euro West om het commerciële team te versterken. Ter versterking van ons logistieke team is daarnaast Jarek Guzda aangenomen. Met zijn jarenlange ervaring als logistiek medewerker in de AGF-sector hebben we een geschikte aanvulling van ons team weten te vinden.

Ten slotte zijn er nog twee nieuwe functies gecreëerd binnen de organisatie van Euro West. Voor verdere optimalisatie van de processen is Bart Bellemans aangetrokken als operationeel manager. Bart komt over van Roveg en is al bij diverse bedrijven in de AGF-sector bezig geweest met procesoptimalisatie.

Sinds deze zomer is ook de functie van HR-manager nieuw bij Euro West. Waar in het verleden alle personeelszaken nog onder de administratie vielen, is Euro West dermate gegroeid dat een aparte HR-functie noodzakelijk is geworden. Voor deze functie is Wilma Buchmesser in dienst gekomen bij Euro West. Hiervoor is Wilma werkzaam geweest bij Reinders en Van Soest.