#FlowerBoostChallenge geaccepteerd door Euro West

Terug naar overzicht

We leven met zijn allen in een ontzettend zware en onzekere tijd. Vanwege de maatregelen die vanuit de overheid zijn genomen om de Coronacrisis met zijn allen zo goed mogelijk door te komen, zijn complete sectoren stil komen te vallen. Een ontzettend zwaar getroffen sector is die van de sierteelt. Om deze sector een hart onder de riem te steken, kwam Van der Ende Groep met het initiatief van de #FlowerBoostChallenge . Het idee achter de challenge is dat mensen andere bedrijven of mensen nomineren om voor hun medewerkers, vrienden of familie een bloemetje te kopen.

Iedereen kan in deze moeilijke periode wel een boost gebruiken en daarom heeft Euro West besloten zich aan te sluiten bij dit geweldige initiatief. Vandaag hebben we bij de Westlandse kwekerijen SK Roses, Qualily en Kwekerij Jan van der Knaap rozen, lelies en perkgoed gekocht. Deze zullen aan het personeel van Euro West worden uitgedeeld. Want – hoewel we in een sector werken waar we te maken hebben met eerste levensbehoeften als groenten en fruit – is het ook voor ons personeel een bijzondere en onzekere tijd. Op deze manier willen we alle medewerkers bedanken voor hun inzet in deze zware periode!

Via social media hebben wij uiteraard ook andere bedrijven uitgedaagd om de challenge aan te gaan. Op deze manier kunnen we met zijn alleen de sierteeltsector een steuntje in de rug geven.

#BuyFlowersNotToiletpaper