Euro West op het hoogste niveau gecertificeerd

Terug naar overzicht

Euro West op het hoogste niveau gecertificeerd

Het Poeldijkse verpakkingsbedrijf Euro West heeft afgelopen maand de jaarlijkse BRC en IFS audit weer met een zeer positief resultaat afgerond. Het IFS certificaat werd behaald op Higher Level en op het BRC certificaat pronkt vanaf dit jaar de AA status. Naast de BRC en IFS certificaten, beschikt Euro West ook over de QS, Skal en RIK certificaten.

Als verpakker van groenten en fruit is Euro West er mede voor verantwoordelijk dat er een kwalitatief goed en voedselveilig product bij de consument terecht komt. Euro West streeft er dan ook naar om haar eigen kwaliteitsstandaard op een zo hoog mogelijk niveau te houden en het behalen van de certificaten op het hoogste niveau is hier een bevestiging van. De kwaliteitsstandaarden van met name BRC en IFS worden binnen het bedrijf gebruikt om continue verbetering aan te brengen in het eigen voedselveiligheidssysteem.

Euro West is trots op de behaalde certificaten, de stappen die ieder jaar worden gezet en daarbij zeker ook op alle medewerkers. De behaalde resultaten en de continue verbetering zijn alleen mogelijk wanneer er draagvlak en betrokkenheid is onder alle medewerkers.

Benieuwd naar de verpakkingsmogelijkheden van Euro West? Of bent u op zoek naar een alternatieve of vernieuwende verpakking voor uw product(en)? Neem gerust eens contact op met Euro West via 0174-246268. Wij denken graag met u mee!