Euro West in 2019 wederom volledig gecertificeerd

Terug naar overzicht

Het Poeldijkse verpakkingsbedrijf Euro West beschikt ook in 2019 weer over een volledig gecertificeerd kwaliteitssysteem. Nadat eerder de certificaten van QS, Skal en RIK al werden verlengd, mocht het bedrijf onlangs ook de nieuwe certificaten voor BRC en IFS in ontvangst nemen. In januari heeft het bedrijf de jaarlijkse audit gehad voor beide certificeringen. Ook dit jaar wist het Poeldijkse verpakkingsbedrijf beide certificaten weer te behalen op de niveaus Higher Level (IFS) en A (BRC). Hiermee bewijst Euro West wederom ruimschoots te voldoen aan de voedselveiligheidseisen die er vanuit de retail worden gesteld.

In de afgelopen jaren heeft Euro West een enorme groei doorgemaakt. Mede door de inzet van verschillende certificatieschema’s streeft het bedrijf naar voortdurende verbetering van de processen. Zo zorgde een verbouwing in 2018 voor betere logistieke stromen en een automatisering van de afvoer van verpakte producten. Hierdoor kan Euro West nog beter en efficiënter inspelen op de vraag van al haar klanten wat ertoe heeft geleid dat Euro West nu een groei van maar liefst 40% terugziet in de cijfers. Er wordt dan ook veel aandacht en belang besteed aan een goed partnerschap.

Euro West kan voorzien in allerlei verschillende verpakkingsbehoeftes, aangezien het beschikt over een machinepark met verschillende flowpackers en machines voor netlon-, girsack-, clafnet- en foodtainerverpakkingen. Ten slotte kunt u bij Euro West ook terecht voor het ompakken, verpakken in schalen, stickeren en sorteren van al uw groente en fruit. Kijk voor alle mogelijkheden op www.euro-west.nl of informeer hiernaar door te bellen naar 0174 – 246 268.

Lees ook het artikel op AGF.nl