Eerste Nederlandse spruiten beschikbaar bij Euro West

Terug naar overzicht

Nederland heeft de afgelopen weken te maken gehad met zeer tropische omstandigheden. De temperaturen liepen regelmatig op tot boven de 30 graden en ondanks het feit dat het vandaag wederom zo’n 35 graden zal worden, zijn de eerste Nederlandse spruiten van het seizoen vandaag weer beperkt beschikbaar bij Euro West!

Hoewel het Nederlandse spruitenseizoen normaal gesproken loopt van september tot en met februari, is de vroege oogst dus al beschikbaar bij Euro West uit Poeldijk. De eerste bestellingen zijn vandaag al de deur uitgegaan en Euro West is klaar voor het nieuwe seizoen.

Voor prijzen, beschikbaarheid en verpakkingsmogelijkheden van de groene ‘kooltjes’ kan er contact worden opgenomen met Euro West via de onderstaande contactgegevens:

Algemeen: info@euro-west.nl / 0174 - 24 62 68
Remco Boelens: Remco@euro-west.nl / 06 - 30 73 36 14
Thijs ’t Hoen: Thijs@euro-west.nl / 06 - 83 25 85 58

Lees ook het bericht op AGF.nl

Euro West haalt ook het AD met de eerste spruitjes

Naast het artikel dat werd geplaatst op AGF.nl, werd het nieuws rondom de eerste spruiten bij Euro West ook opgepikt door het AD Westland. Op de internetpagina van het regionale dagblad is een leuk artikel te lezen met de kop ‘Snikheet, maar de eerste spruitjes zijn er al’.

Lees hier het bericht op AD.nl